Ohlédnutí za víkendem

Podruhé během krátké doby se všem jesenickým týmům, které o víkendu zasáhly do hry, podařilo ve svých soutěžích naplno bodovat.

MUŽI
V seznamu neporažených týmů naší I.A třídy Jeseník osiřel. Černovír prohrál v České Vsi, která nám tím pádem pomohla navýšit náskok v čele soutěže. Jeseník vyhrál bez vážnějších komplikací v Moravském Berouně, mnohem horší je neutěšený stav hráčského kádru, neboť řady zraněných rozšířil Adam Bříza a lehčí problémy hlásí i Jakub Karakasidis. Start těchto hráčů je pro nejbližší utkání v ohrožení.

DOROST
Starší dorostenci si v divizi připsali třetí výhru v řadě a pozvolna stoupají tabulkou vzhůru. Kromě čtyřgólového vítězství nad Zábřehem potěšil i výkon mužstva. Ještě výraznějšího výsledku dosáhli proti Zábřehu mladší dorostenci, kteří vyhráli 6:0. Oba naše celky čeká už ve středu vložené kolo na domácím hřišti proti Frýdlantu.

ŽÁCI
Po neúspěchu uprostřed týdne, kdy oba žákovské celky vyšly bodově naprázdno v domácích zápasech s Čechovicemi, bodoval Jeseník o víkendu naplno v Lipníku. Starší vyhráli hladce 3:0, mladší si poradili se soupeřem 6:4.

PŘÍPRAVKA
Starší benjamínci U-11 měli v tomto volno. Mladší přípravka hrála na domácím hřišti s Mikulovicemi a zvítězila hladce 11:4.