Vítězství v Letohradu

FK LETOHRAD B – FK JESENÍK 2 : 6 (1:1)

Po sobotní domácí remíze s Krnovem zamířili jeseničtí fotbalisté v neděli dopoledne do Letohradu k dalšímu přípravnému utkání. Nad účastnlogo_fk_oezíkem krajského přeboru náš tým zvítězil vysoko 6:2.

Rezerva divizního FK Letohrad v prvním poločase držela krok s poněkud unaveným mužstvem Jeseníku. Domácí se také hned ve čtvrté minutě ujali vedení. Do poločasu vyrovnal Mlynář, když proměnil penaltu nařízenou za faul na Plháka. Po změně stran už bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Poněkud chaotická hra domácích nestíhala zastavovat jesenické útoky a hosté soupeře jasně přehrávali. Po dalším gólu Mlynáře, dvou trefách Břízy a jedné brance Plháka a Hanzlíka si Jeseník připsal další cenný skalp soupeře z vyšší třídy.

Trenér Ševčík tentokrát postrádal více hráčů. Kromě dlouhodobě zraněných Furika, Vavrače a Schneidera dostali volno i Karakasidis a Kysela, na oba víkendové zápasy nebyl k dispozici ani Daniel. Někteří hráči měli v nohách kromě sobotní těžké bitvy s Krnovem také páteční ligový futsal a na jejich pohybu už to bylo znát. Trenér si proto do sestavy pro tento zápas vypůjčil také Jana Janků, hráče krajského přeboru v Jihomoravském kraji, který v těchto týdnech pobývá pracovně v Jeseníku a pravidelně chodí trénovat s našim týmem.

Sestava: Vrána – Novák (46. Bříza), Macura, Keltner, P.Glac (46. T.Glac) – Woitek (46. Janků), Mlynář, Minka, Hanzlík, Nepožitek – Plhák.