Příprava s Velkými Losinami

Po sedlosinymi měsících si to naše mužstvo rozdá znovu s Velkými Losinami, dalším z řady soupeřů v přípravném zimním období. Pro našeho sobotního soupeře to bude generálka na start krajského přeboru.

V srpnu loňského roku se Velké Losiny a Jeseník střetly v závěrečném přípravném utkání před startem probíhajícího soutěžního ročníku. Tehdejší souboj na losinském stadionu skončil remízou 1:1, když jesenickou branku vstřelil z penalty Macura. A už tehdy bylo dohodnuto, že Velké Losiny pro změnu přijedou v zimě na přátelský zápas před jarní sezonou.

Po podzimu třetí tým tabulky krajského přeboru zahajuje jarní část už příští týden doma proti Želatovicím a vytyčeným cílem Velkých Losin je atakovat druhou příčku rivala ze Šumperku, na kterého ztrácí šest bodů.

Naše mužstvo nabuzené posledními úspěchy proti soupeřům z krajského přeboru (Břidličná 5:0, Krnov 2:2, Letohrad B 6:2) si chce připsat cenný skalp dalšího kvalitního protivníka. Velký Losinám se ale v přípravě také daří, naposledy zvítězily v Lanškrouně vysoko 4:1, předtím si poradily i s našimi soupeři z I.A třídy Rapotínem či Štíty.

Utkání FK Jeseník – TJ Sokol Lázně Velké Losiny se hraje v sobotu 14.3. od 15 hodin na jesenickém stadionu.