Jeseník – Velké Losiny 4:1 (1:0)

V předposledním přípravném utkání si Jeseník za stálého sněžení vyšlápl na dalšího soupeře z krajského přeboru. Na domácím hřišti po velmi dobrém výkonu porazil Velké Losiny, pro které se tak utkání stalo nevydařenou generálkou na začátek mistrovských bojů.

Ve vyrovnaném prvním poločase měli hosté více míč v držení, ovšem Jeseník se častěji dostával na dostřel soupeřovy branky a po půlhodině hry otevřel skóre Bříza. Efektně se položil do Hanzlíkova přízemního centru a hlavou nadzvedl balon na zadní tyč.

Hosté vyrovnali na začátku druhého poločasu z přímého volného kopu, ale pak už nestačili na fyzicky výborně připravené domácí. Ti ve zbytku utkání přehrávali třetí tým krajského přeboru a svou převahu přetavili v přesvědčivé vítězství. Vedení na stranu Jeseníku vrátil po Woitkově centru Keltner. Další dvě branky přidal Bříza a zkompletoval svůj hattrick, když dostával od spoluhráčů parádní kolmice za obranu a rychlostně porážel losinské stopery.

Utkání s Velkými Losinami bylo poslední domácí prověrkou před jarní sezonou. Příští víkend má mužstvo volno a týden před soutěží absolvuje generálku v Rapotíně. Na domácí stadion se jesenický tým vrátí zase až 11.dubna k mistrovskému derby s Českou Vsí.

FOTOGALERIE ZDE

Sestava: Vrána – Novák, Macura, Karakasidis, T.Glac – Hanzlík, Mlynář, Minka, Nepožitek – Bříza, Woitek. Do druhého poločasu nastoupili: Keltner, Daniel, P.Glac, Plhák.