Poslední letošní fotbal

Udeřily mrazy a tak už je nejvyšší čas dát si zimní fotbalovou pauzu. Poslední soutěžní zápasy letošního kalendářního roku se na jesenickém stadionu odehrají v sobotu.

Naše dorostence čeká v sobotu dopoledne od 10 hodin poslední utkání podzimu. Na domácí půdě přivítají Zábřeh. Muži nastoupí od 14 hodin proti Medlovu a bude to poslední domácí utkání. O týden později ještě hraje dospělý tým předehrávku prvního jarního kola v Zábřehu.

O víkendu budou hrát i žákovské celky FK Jeseník – v neděli je čeká podzimní tečka v Želatovicích.

DOROST U-19: JESENÍK – ZÁBŘEH (10:00)

Do závěrečného utkání podzimní sezony už vstupuje naše „devatenáctka“ v pozici vedoucího týmu tabulky. Pomohla jim k tomu vysoká domácí výhra 4:0 nad Bohuňovicemi, které do té doby vládly krajskému přeboru. Sobotní soupeř ze Zábřehu měl výborný vstup do sezony, ale závěr podzimu už je horší – z posledních čtyř kol třikrát prohrál. Přesto souboj prvního se čtvrtým týmem tabulky slibuje kvalitní fotbal. Pokud domácí mužstvo utkání zvládne, přezimuje na čele tabulky.

MUŽI: JESENÍK – MEDLOV (14:00)

Dvě hodiny po skončení dorosteneckého utkání vyběhnou na hrací plochu jesenického stadionu dospělé týmy Jeseníku a Medlova. Pro naše mužstvo to bude rozlučka s domácím prostředím, ve kterém máme v tomto podzimu bilanci 4 vítězství a 3 porážky. Těžkou hlavu se sestavou bude mít trenér Bronislav Mlynář, neboť potrestaného Pavla Kyselu doplnil po minulém kole také Jan Minka, který za vyloučení v Bohuňovicích dostal stopku na jedno utkání. Medlov patří dlouhodobě k nejlepším týmům krajského přeboru, vždyť za posledních pět sezon byli nejhůře šestí. Také letos se pohybují na předních pozicích, momentálně jsou druzí.

Přijďte v sobotu na jesenický stadion, kde se budou hrát dva zajímavé zápasy. Udírna, grog i něco ostřejšího na zahřátí je připraveno.