Muži vítězně, dorost poražen

Naše mužstvo v sobotu před polednem odehrálo další přípravné utkání na domácím stadionu. Soupeřem byl celek z I.B třídy FK Město Albrechtice.

Jeseník vyjádřil rozdíl dvou soutěží vítězstvím 4:1, ale celkově utkání svojí úrovní zaostalo za ofenzivními festivaly z předchozích jesenických vystoupeních proti Velkým Losinám a Rapotínu. Za domácí se dvakrát prosadil Plhák, po jednom gólu přidali Mráz a Bříza. V albrechtickém dresu nastoupil náš bývalý hráč Patrik Kmínek, který tam přestoupil letos v zimě.

Po utkání mužů se střetli jeseničtí dorostenci se Šumperkem. Domácí třikrát vedli, Šumperk pokaždé dokázal srovnat. Ale v závěru, kdy už se oboustranně hodně kombinovalo se sestavami, hosté dvakrát udeřili a odvezli si vítězství 3:5. Jesenické góly dávali Nedavaška, Polčák a Samuel Planý. Oba trenéři v utkání testovali v sestavě i hráče ročníku 2006 (starší žáci), kteří po této sezoně přecházejí do dorostu. V jesenické sestavě chyběli někteří starší dorostenci, kteří se šetřili na nedělní Okresní ligu mužů v Žulové.

Sestava Jeseník – muži: Červenka (70. Malysa) – Cekuras, Janíček, Křivohlávek, Bouchal – Červeňák, Minka, Horák, Mráz, Planý – Plhák. Střídali: Bříza, Zrník,

Sestava Jeseník – dorost: Malysa – Bartoš, Sytař, Zelinka, Glac, Nedavaška, Kubánek, Planý Seb., Planý Sam., Sláma, Latzel, Kmínek F., Petrík, Galík, Kočica, Polčák, Valíček, Sedlák.