Startuje jarní sezona

Více než čtyřměsíční pauza je u konce a fotbalový kolotoč se zase roztáčí. Už tuto sobotu odstartuje jarní část krajského přeboru žáků.

Žákovský krajský přebor se letos hraje systémem dvou skupin (severní a jižní), z nich po podzimní části vykrystalizovala finálová osmička pro jarní část sezony. Jeseník s velkým náskokem vyhrál svoji podzimní skupinu a bude hrát o prvenství v krajském přeboru dvoukolovým systémem proti těmto soupeřům: SK SULKO Zábřeh, FK Šternberk, FK Kozlovice, 1.FC Viktorie Přerov B, TJ Sokol Čechovice, FK Jesenec/Dzbel a FK Nové Sady.

V sobotu 18. března zahájí oba žákovské týmy FK Jeseník finálovou část přeboru domácím dvojutkáním proti mužstvům Jesenec/Dzbel. S nimi jsme se utkali už v podzimní části v základní skupině: naši starší žáci vyhráli 5:2 a 4:2, mladší žáci byli rovněž stoprocentní po výsledcích 3:0 a 12:0. Utkání starších žáků U/15 začíná v 10 hodin, mladší mají výkop v 11:45.

Kromě sobotního dvojutkání žáků se o víkendu představí na domácí umělce také dorostenci, které čeká příprava proti mužům Bernartic (neděle 19.3. v 9:00). A starší přípravky U/11 hrají finále Zimní halové ligy po celý den v sobotu 18. března v jesenické sportovní hale.