Ohlédnutí za víkendem

MUŽI
Neobvyklý jev, naše A-mužstvo je tentokrát jediné, které o víkendu nevyhrálo. Jeseník v prvním poločase v Leštině hrál bezúčelné „barcelonské“ ťukání třicet metrů od branky a soupeř v deseti vyčkával na chybu. Která přišla. Až v druhém poločase ukázali hosté více přímočarosti a pohybu a zaslouženě vyrovnali. I přes první ztrátu si naše mužstvo udrželo sedmibodový náskok v čele tabulky, neboť druhý Černovír prohrál a na jeho místo se posunul nováček z Rapotína.

DOROST
Na vynikající třetí místo se posunuli po dalším vítězství nad Čechovicemi 4:0 starší dorostenci v moravskoslezské divizi. Uničov je před námi druhý jen díky lepšímu skóre, ale má zápas k dobru. Tento týden čeká naše dorostence těžký výjezd do Valašského Meziříčí.
Tam už se jistě těší i mladší dorost a budou to mít ještě těžší, neboť domácí Valmez bojuje s Hranicemi a Zábřehem o první místo v divizní tabulce. Naše U-17 je za touto trojicí na čtvrtém místě, ale už s větší ztrátou, kterou nezmenšila ani pohodová nedělní výhra 6:1 proti posledním Čechovicím

ŽÁCI
Velmi úspěšný výjezd mají za sebou v krajském přeboru oba žákovské celky.V Brodku u Přerova se radovala starší U-15 z vítězství 4:0, které nás posunulo na druhé místo tabulky.
Pomalu se do horních pater průběžného pořadí sune také jesenická U-13, která si připsala v Brodku vysokou výhru 12:2 a je to třetí vítězství v řadě. Žákovské týmy čeká ve středu vložené kolo ve Šternberku a v sobotu domácí střet s Černovírem.

PŘÍPRAVKA
Soupeřem obou jesenických družstev v okresních přeborech byla Vidnava a v obou případech to naši benjamínci zvládli – starší vyhráli v sobotu ve Vidnavě 8:1, mladší si v pondělí doma poradili se soupeřem 10:3.