Jeseník vyhrál pohár

SK ŘETĚZÁRNA – FK JESENÍK 1 : 3 (0:1)

Ve finále okresního poháru zvítězilo naše mužstvo na hřišti České Vsi 3:1 a po dvou letech znovu získalo tuto trofej. V jarní sezoně bude Jeseník hrát krajskou část poháru, z níž vede cesta do příštího ročníku Poháru FAČR.

P1230436

Jeseník měl po celé utkání herní převahu, ale nedařilo se mu v přechodu do útoku. Domácí bez řady opor A-mužstva několikrát zahrozili z brejků a soustředili se na důraznou defenzivu. Největší šanci hostí spálil v 15.minutě Macura, když neproměnil pokutový kop nařízený za faul na Keltnera. Až v poslední minutě poločasu napřáhl Minka a krásnou střelou z dálky překonal brankáře Tilla.

Druhý poločas začal vyrovnávací brankou České Vsi, která zaútočila ze strany a střela z úhlu skončila v síti. Hosté rozhodli o výhře dvacet minut před koncem, kdy se v pokutovém území prosadil Furik. Pojistku jesenickému vítězství dal v závěru Kysela.

Podrobnosti ZDE

FK Jeseník: Vrána – Novák, Macura, Keltner, T.Glac – Hanzlík, Mlynář (46. Karakasidis), Minka (46. Vavrač), Schneider – Bříza (46. Furik), P.Glac (46. Kysela).