Ohlédnutí za víkendem

MUŽI
Bez bratrů Glacových, s Broňou Mlynářem poprvé pouze na lavičce, ale se silným útočným trojlístkem (první, třetí a pátý nejlepší střelec soutěže) vyrukoval Jeseník na Loštice. Nová ofenzivní taktika nepadla na úrodnou půdu a po přestávce museli hosté otáčet jednobrankovou ztrátu. Povedlo se a naše mužstvo se posedmé v jarní části radovalo po výhře 3:1. Zbytek sezony může tým pojmout také jako přípravu na nový ročník krajského přeboru. Ten začne v sobotu 8.srpna a během podzimní části se budou hrát dvě vložená kola ve středu 2. a 23.září.

DOROST
Neúspěšný výjezd dorosteneckých družstev do Hranic na Moravě opět padá na vrub oslabeného kádru. Oba trenéři se shodli, že v plné sestavě by starší dorost s předním týmem divize nemohl prohrát. Na výkonu mladšího dorostu se pak zákonitě projevila únava u hráčů, kteří už měli v nohách výpomoc staršímu mužstvu. Výsledkem jsou prohry 0:2 a 0:5. Dorost se pokusí bodovat ve dvou domácích vystoupeních tohoto týdne – ve středu s Uničovem, který vede divizi kategorie U-19, a v neděli s Krnovem.

ŽÁCI
Kvůli obsazenému klubovému autobusu v obou víkendových dnech jeli žáci do Černovíru už ve středu. A nebyl to výlet, na který se bude v dobrém vzpomínat. Série zranění a špatný výkon týmu starších žáků vedl k potupné prohře 1:7 a prvenství v krajském přeboru začíná mužstvu utíkat. Mladší žáci zvítězili v Černovíru 5:2, mají stále všechno ve své režii – ze zbývajících pěti utkání si mohou dokonce dovolit jednu prohru a přesto by vyhráli přebor.

PŘÍPRAVKA
Starší přípravka U-11 posílená o hráče této věkové kategorie, kteří už nastupují za mladší žáky, podle očekávání hladce zvítězila v Lipové 12:2. Mladší přípravka U-9 vyhrála na domácím hřišti nad Velkou Kraší 25:3. V okresních přeborech obou kategorií se letos oficiálně nezveřejňují tabulky.