Velké Karlovice – Jeseník 5 : 1

Špatný výkon, ostudný výsledek. Jeseník nezvládl předehrávku 15. kola divize v dalekých Velkých Karlovicích a po nevydařeném nástupu do utkání a laciných gólech vysoko prohrál.

Už ve 2. minutě domácí kolmou přihrávkou překonali jesenickou defenzivu, Škrobák byl u míče dříve než vybíhající Pastucha a Jeseník prohrával. Za dalších pět minut doplachtil centrovaný míč do malého vápna, kde nikým nehlídaný Píšek hlavou zvýšil. Ze zoufalého úvodu zápasu se Jeseník bohužel nevzpamatoval a na konci první půle inkasoval ještě dvakrát: odražený míč z rohového kopu vrátil do branky dalekonosnou ranou po zemi Škrobák. Těsně před poločasem hosté znovu neubránili centr ze strany a Ondřejka hlavou zvýšil už na 4:0. Další dvě gólové šance v první půli zlikvidoval Pastucha, Jeseník měl největší příležitost v 15. minutě, kdy Břízova střela z úhlu minula vzdálenější tyč.

Druhá půle se dohrávala z povinnosti, Jeseník sice v 54. minutě snížil zásluhou Kysely, ale poslední slovo měli opět domácí, konkrétně Pavelka, který výstavní střelou uzavřel gólový účet zápasu.

Nezbývá než se rychle oklepat z tohoto propadáku a soustředit se na sobotní domácí duel s kvalitními Kozlovicemi.

Záznam prvního poločasu na TVCOM.cz: FC Velké Karlovice+Karolinka – FK Jeseník. (druhý poločas není k dispozici)

Branky: 2. P. Škrobák , 7. P. Píšek , 35. P. Škrobák , 43. T. Ondřejka , 75. J. Pavelka – 54. P. Kysela

FC Velké Karlovice+Karolinka: M. Sváček – M. Pavelka, P. Škrobák (77. A. Mynarčík) ,T. Chuchma, J. Langer (59. J. Píšek), M. Podešva, J. Pavelka, J. Mikula, P. Píšek, J. Podešva, T. Ondřejka (85. L. Hajko)
FK Jeseník: J. Pastucha – M. Hanzlík, J. Karakasidis, D. Macura, J. Vavrač – P. Kysela, P. Plhák, J. Minka, L. Woitek – P. Navrátil, A. Bříza (74. J. Mráz).

ŽK: 70. J. Píšek – 37. J. Minka , 40. D. Macura , 55. P. Navrátil , 79. M. Hanzlík , 82. J. Vavrač .

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vrťo Peter – Mojžíš Jakub, Mikeska Karel.