Mladší žáci zahájili jarní sezonu

JESENÍK U-13 – KONICE U-13 6 : 2 (3:0)
Úspěšnou premiéru mají za sebou také fotbaloví mladší žáci FK Jeseník. Nejlepší tým krajského přeboru pokračuje ve šňůře bez ztráty bodu.
Lepší vstup do utkání si jesenická „třináctka“ ani nemohla přát. Hned z první útočné akce padl gól, když Zrník pronikl po pravém křídle, předložil míč Zelinkovi, který pohotovou střelou překonal konického brankáře. Hosté v dalších minutách ukázali, že herně patří k tomu lepšímu v soutěži a rozhodně nedali svou kůži lacino. Vypracovali si dvě dobré gólové příležitosti, ovšem nepřesně zakončovali. Jeseník měl podle očekávání herní převahu, kterou se dlouho nedařilo přetavit v další brankové úspěchy. Až ve 20.minutě se na pravé straně uvolnil Zrník a tvrdou střelou poslal míč k zadní tyči. Do přestávky se ještě jednou prosadil Zelinka a třetím gólem definitivně uklidnil jesenickou hru.
Po změně stran Jeseník znovu zaskočil soupeře rychlou brankou: Zelinka poslal do běhu Zrníka, který nezaváhal – 4:0. Až pak se ke slovu dostali hosté, kteří se prosadili z dorážky po standardní situaci. Jeseník ale už kontroloval hru a přidal další úspěchy – nejprve Dostál napálil míč z dálky přesně k tyči a potom Zelinka zkompletoval svůj hattrick chytrým lobem přes vysunutého brankáře. Konice v úplném závěru zaznamenala druhý čestný úspěch z rychlého protiútoku a zmírnila vysokou prohru.

FK Jeseník U-13: Látka – Sytař, Cekuras, Dostál (1) – Krézek, Cundrla, Zrník (2) – Zelinka (3). Střídali Bouchal, Latzel.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *